1OPTIC Roadmap

Lees hier alles over toekomstige 1OPTIC productontwikkeling

Dit is een overzicht van de plannen van 1OPTIC voor 2022 en toekomstige lange termijndoelen. Onze ontwikkelingsroadmap is voornamelijk gebaseerd op feedback en functieverzoeken, dus lees, reageer en deel met uw collega’s om ons te laten weten wat uw team dit jaar van 1OPTIC verwacht.

IT Solutions Tilburg - 1Optic Roadmap
1OPTIC Roadmap 2021-2023

Verbeteringen van 2021

We hebben veel dingen bijgewerkt, maar de meest opvallende twee worden hieronder beschreven.

Single Sing-On

In een steeds veranderend IT-landschap waar nieuwe bedreigingen zich zonder kennisgeving voordoen, willen we uw bestaande en bewezen eenmalige aanmelding oplossingen ondersteunen. Dit elimineert het gedoe voor gebruikers om in te loggen op nog een ander systeem om gewoon hun dagelijkse werk te doen. Het vermindert ook de last voor beheerders door het on boardingproces voor nieuwe gebruikers te vereenvoudigen.

Sharding

Steeds groeiende datasets en de aanhoudende trend van virtualisatie vereisen de ontkoppeling van de groei van de dataset van de grootte van het onderliggende hardware platform. De nieuwe sharding-functionaliteit maakt horizontaal schalen mogelijk om de klassieke hardware gebonden grenzen van de database te verwijderen. Dit maakt het ook mogelijk om een implementatie snel en eenvoudig uit te breiden met behulp van virtuele bronnen wanneer dat nodig is.

Roadmap doelen voor 2022

2022 brengt tal van nieuwe ontwikkelingen naar het 1OPTIC-platform! We hebben nog veel meer ideeën voor verbetering na 2022, maar zullen ons voorlopig richten op de doelen voor 2022.

KPI-manager

Er wordt een nieuwe GUI gemaakt waarmee eindgebruikers eigen KPI’s kunnen maken die automatisch worden uitgevoerd en vooraf berekend in de krachtige ETL-engine. Dit stelt de gebruiker in staat om complexe berekeningen te maken die nog steeds resulteren in zeer responsieve dashboards. Het maakt het ook mogelijk om die gegevens te delen met collega’s.

Cloud-native

Met de komst van cloud-native support wordt ons platform flexibeler in de schaalmogelijkheden op zowel de private als de public cloud. Elastische, vraag gestuurde schaling verlaagt de onderhouds- en planningskosten voor uw dynamische netwerk.

BI-interface

Nieuwe abstracties gericht op business-standard BI-suites maken het voor gebruikers gemakkelijk om hun favoriete BI-tool te verbinden met nieuwe en bestaande 1OPTIC-implementaties.

1OPTIC Client (2022-2023)

De nieuwe web-GUI voor het weergeven van teller gegevens en overdrachtsrelaties in een zeer interactieve en responsieve GIS-viewer. De nieuwste WebGL-technologieën maken latentie- en afleidingsvrij onderzoek van de geospatiale gegevens mogelijk.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe releases en toekomstige ontwikkelingen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.