Dashboard aanbieding Februari

Lees meer over het unieke aanbod van Februari!

Toe aan een op maat gemaakt dashboard? Tijd om te beslissen op basis van betrouwbare, real-time inzichten uit dashboards! We hebben een unieke aanbieding voor de maand Februari. De prijs is nu tijdelijk gehalveerd, wat betekent dat een dashboard op maat nu al begint vanaf €495,-! Mis deze kans niet en neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

IT Solutions Tilburg - Dashboard offer February
Dashboard aanbieding Februari

Hoe werkt het?

Goede vraag!

Dashboards betreffen vaak maatwerk. Hierdoor verschilt het per klant hoe wij de dashboards bouwen en opleveren. Doorgaans bestaat het proces uit in ieder geval deze 3 stappen;

1: Inventarisatie

We maken kennis met u en brengen samen uw wensen in kaart. We bekijken welke tool u het liefste wilt, en naar zaken als offline (PowerBI, Tableau, Data Studio) en online reporting (Grafana, Prometheus). Op basis hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

2: Verkenning

We bekijken uw databronnen en welke er mogelijk of vereist zijn. Als het nodig is om er een database aan te koppelen is dat geen probleem, wij bouwen al ruim 20 jaar geavanceerde databases. We maken de verbindingen en zorgen dat de performance en kwaliteit in orde zijn. We zorgen er vervolgens voor dat de databronnen worden gekoppeld aan uw dashboard.

3: Afronding

U ontvangt het dashboard naar wens. Heeft u nog feedback? Zijn er bij nader inzien nog zaken die moeten worden toegevoegd of aangepast? Geen probleem, dat kunnen we allemaal graag voor u regelen!

Mocht u na de afronding nog updates wensen, dan staan we natuurlijk voor u klaar.

Dit is hoe u vandaag nog van een fantastische korting kunt profiteren!

Als er nog vragen zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met dashboards!