Een kijkje in de keuken

Ruim een jaar geleden hebben we bij Hendrikx ITC ons nieuwe kantoorpand betrokken en recentelijk is de nieuwe keuken in gebruik genomen.
IT Solutions Tilburg - IMG 1521 scaled 1

Een mooi moment om jullie eens een blik te gunnen in de keuken van ons bedrijf.

Hoe ziet die nieuwe keuken eruit en hoe vertaalt hij zich in de identiteit van Hendrikx ITC.

Open

Uiteraard is het een open keuken waarin multifunctionaliteit en kwaliteit elkaar ontmoeten.
Zodra je ons kantoor binnen komt sta je al met een been in de keuken. Duurzaam, zonder al teveel franjes en op vele manieren te gebruiken.
Geen muren, wel kaders, maar in directe verbinding met de omgeving.

Open Source

IT Solutions Tilburg - IMG 20201104 094318519

Open source is voor ons iets speciaals, zo ook ons bier!

Vele speciaalbieren prijken zichtbaar in onze koelkast, die net als onze software laat zien wat er achter de schermen gebeurt. Verschillende leveranciers die met hun beste kwaliteiten naast elkaar staan op hetzelfde platform. Niet gebonden aan een vendor of een oplossing toont het bier ook ons informele karakter, dat vooral “samen” in het spotlicht zet.
Soms is er aan de buitenkant niet zo’n behoefte aan wat er allemaal onder de motorkap gebeurt, als het maar werkt. Naast de bierkoelkast is er ook de gewone inbouw koelkast waarin onomwonden terugkomt dat we dit ook belangrijk vinden. Geen poespas en doet wat ie moet doen, maar als je het echt wilt weten, is ook die deur altijd te openen en wordt automatisch belicht wat er aan de binnenkant gebeurt.

Licht

IT Solutions Tilburg - IMG 1469 2
IT Solutions Tilburg - IMG 1471 2

Als wij ergens een licht op schijnen doen we dat passend bij de behoefte. Net als bij de koelkast is ook de overige verlichting toonbeeld van wat wij verstaan onder kwaliteit.
Solide, goed onderbouwde en stevige conclusies vinden wij belangrijk maar worden zacht gebracht, te zien aan de hanglampen boven de bar: Sterke lampen, zacht licht.
In andere gevallen is het meer van belang om uiteenlopende mogelijkheden te zien, zoals ook in de lampen boven het keukenblad, waar je al met minimale fantasie, werkelijk van alles in kunt zien.

Combineren

Zowel de combimagnetron als de Cooker laten zien dat wij het combineren van toepassingen belangrijk vinden.
Verhitting met verschillende methodes, van microgolven tot grill en van koud tot kokend water. Prefereert u gefilterd warm water, dan heeft u ook de keuze voor heet water uit de koffieautomaat. Ons water stroomt evenzo veelzijdig en schoon als onze datastromen.
Dat de keuken ook als werkplek bruikbaar is combineert onze gezeligheid met onze ijver in multifunctionele toepassingen.

Lokaalste koffie

IT Solutions Tilburg - IMG 1503 2

Niet alleen kunnen wij vanaf ons kantoor bij de branderij binnen kijken aan de overzijde van het spoor, ze heten ook nog Locals!
Dit zorgt voor korte lijnen en toont onze persoonlijke verbinding met onze partners.
De eigenaar, een voormalig IT-er brandt er lekkere koffie van goede en consistente kwaliteit op basis van geautomatiseerde sensordata, trend prediction en value thresholds.
Oftewel, precies ons kopje koffie.

Innovatie

Om goed en duurzaam te innoveren moet eerst de basis op orde zijn. Dat is deze keuken nu ook: Een goede basis om toekomstige innovaties, duurzaam te combineren.
De opzet en het FSC hout staan toe dat allerlei sensors, gadgets en nieuwe snufjes makkelijk te monteren zijn. In de toekomst verwachten wij dan ook ontwikkelingen te implementeren die de gemiddelde science fiction film achterhaald maken.
U loopt door de deuren bij Hendrikx ITC en automatisch start uw favoriete muziek, wordt het licht aangepast naar uw voorkeur en komt een hologram van uw favoriete huisdier uw perfecte kopje koffie brengen. De zwevende fauteuil brengt u vervolgens naar de meetingroom. Tot snel!