Een kijkje in de keuken

Ruim een jaar geleden hebben we bij Hendrikx ITC ons nieuwe kantoorpand betrokken en recentelijk is de nieuwe keuken in gebruik genomen.
IT Solutions Tilburg - IMG 1521 scaled 1

Ruim een jaar geleden hebben we bij Hendrikx ITC ons nieuwe kantoorpand betrokken en recentelijk is de nieuwe keuken in gebruik genomen.

Een goed moment om u een blik in de keuken van ons bedrijf te gunnen.

Hoe ziet de nieuwe keuken eruit en hoe vertaalt zich dat in de identiteit van Hendrikx ITC?

Open

Het spreekt vanzelf dat het een open keuken is waarin multifunctionaliteit en kwaliteit samenkomen.

Zodra u ons kantoor binnenkomt, staat u al met één voet in de keuken. Duurzaam, zonder al te veel franjes en bruikbaar op vele manieren.

Geen muren, maar kaders, maar in directe verbinding met de omgeving.

Open Source

IT Solutions Tilburg - IMG 20201104 094318519

Open source is iets speciaals voor ons, zo ook ons bier!

Veel speciale bieren zijn zichtbaar in onze koelkast, die, net als onze software, laat zien wat er achter de schermen gebeurt. Verschillende verkopers met hun beste kwaliteiten staan zij aan zij op hetzelfde platform. Niet gebonden aan een leverancier of een oplossing, toont het bier ook ons informele karakter, dat vooral “samen” in de kijker zet.

Soms is het aan de buitenkant niet zo belangrijk wat er onder de motorkap gebeurt, zolang het maar werkt. Naast de bierkoelkast is er ook nog de gewone inbouwkoelkast, waaruit duidelijk blijkt dat dit ook voor ons belangrijk is. Geen poespas en doet wat het moet doen, maar als je het echt wilt weten, kan deze deur ook op elk moment worden geopend en wordt automatisch onthuld wat er aan de binnenkant gebeurt.

Licht

IT Solutions Tilburg - IMG 1469 2
IT Solutions Tilburg - IMG 1471 2

Als we ergens een lichtje op schijnen, doen we dat om aan de behoefte te voldoen. Net als de koelkast is ook de rest van de verlichting een voorbeeld van wat wij onder kwaliteit verstaan.

Solide, goed gefundeerde en stevige conclusies zijn belangrijk voor ons, maar worden op een zachte manier gepresenteerd, zoals te zien is in de hanglampen boven de bar: Sterke lampen, zacht licht.

In andere gevallen is het belangrijker om een verscheidenheid aan mogelijkheden te zien, zoals bij de lampen boven het keukenwerkblad, waar je zelfs met minimale fantasie werkelijk alles kunt zien.

Combineren

Zowel de combimagnetron als de Cooker laten zien dat wij het combineren van toepassingen belangrijk vinden.

Verwarming met verschillende methoden, van microgolven tot grill en van koud tot kokend water. Als u liever gefilterd heet water hebt, kunt u ook kiezen voor heet water uit de koffiemachine. Ons water stroomt even veelzijdig en zuiver als onze datastromen.

Dat de keuken ook als werkplek kan worden gebruikt, combineert onze gemoedelijkheid met onze ijver voor multifunctionele toepassingen.

Meest Lokale koffie

IT Solutions Tilburg - IMG 1503 2

Niet alleen kunnen wij vanaf ons kantoor bij de branderij binnen

Niet alleen kunnen we vanuit ons kantoor aan de overkant van het spoor in de branderij kijken, ze heten ook Locals!

Dit zorgt voor korte communicatielijnen en toont onze persoonlijke band met onze partners.

De eigenaar, een voormalige IT’er, brandt geweldige koffie van goede en constante kwaliteit op basis van geautomatiseerde sensorgegevens, trendvoorspelling en waardedrempels.

Met andere woorden, precies ons kopje koffie.

Innovatie

Om effectief en duurzaam te kunnen innoveren, moet eerst de basis op orde zijn. Deze keuken is precies dat: een goede basis om toekomstige innovaties op een duurzame manier te combineren.

Dankzij het ontwerp en het FSC-hout kunnen allerlei sensoren, gadgets en nieuwe snufjes gemakkelijk worden gemonteerd. In de toekomst verwachten wij dan ook ontwikkelingen die de gemiddelde science fiction film achterhaald zullen maken.

Je loopt door de deuren van Hendrikx ITC en automatisch start je favoriete muziek, het licht wordt aangepast aan je voorkeur en een hologram van je favoriete huisdier brengt je perfecte kopje koffie. De zwevende fauteuil brengt u dan naar de vergaderzaal. Tot ziens!