Managementinformatie in een snel veranderende wereld

Je ontvangt wekelijks managementinformatie op basis van bestaande bronnen uit de organisatie.

Hiermee stuur je de organisatie op kwaliteit en KPI’s. Tijden en markten veranderen snel. De cijfers blijven achter of je hebt het gevoel dat je onvoldoende meegroeit met de markt. Wat nodig is, is een beter en dieper inzicht op het marktpotentieel voor de organisatie. Maar dan moet data van verschillende bronnen worden gecombineerd om tot het juiste inzicht te komen.

Data science is een opkomend kennisgebied om meer uit big data te halen. Alvorens dit mogelijk is moet data uit verschillende bronnen worden bewerkt om vanuit “ruwe data” gestructureerde data te creëren. Dit noemen we Data Science Enabling. De behoefte aan informatie en bijbehorend doel is medebepalend om in de “ruwe data” de juiste acties te ondernemen zodat je later met jouw data scientist(en) aan de slag kunt.

Deze Data Science Enabling omvat 70% van het werk van Data Science waar iedereen over spreekt. Dit is op zich al een specialistisch vakgebied waar Hendrikx ITC in is gespecialiseerd.

Wilt je meer weten hoe “ruwe data” geschikt wordt gemaakt voor Data Science?

Op woensdag 4 november van 11.00 – 12.00 uur organiseert Hendrikx ITC een webinar over deze materie. Meld je aan via: aanmelding@hendrikx-itc.nl