Managementinformatie in een snel veranderende wereld

Je ontvangt wekelijks managementinformatie op basis van bestaande bronnen uit de organisatie.

Je ontvangt managementinformatie op basis van bestaande bronnen uit de organisatie.

Hiermee stuur je, je organisatie op kwaliteit en kpi’s. Tijden en markten veranderen snel. De cijfers blijven achter of u hebt het gevoel dat u niet voldoende meegroeit met de markt. Wat nodig is, is een beter en dieper inzicht in het marktpotentieel voor de organisatie. Maar dan moeten gegevens uit verschillende bronnen worden gecombineerd om tot het juiste inzicht te komen.

Data science is een opkomend kennisgebied om meer uit big data te halen. Voordat dit mogelijk is, moeten data uit verschillende bronnen worden verwerkt om van “ruwe data” gestructureerde data te maken. Wij noemen dit Data Science Enabling. De behoefte aan informatie en het bijbehorende doel wordt mede bepaald om in de “ruwe data” de juiste acties te ondernemen, zodat u later met uw datawetenschapper(s) aan de slag kunt.

Deze Data Science Enabling omvat 70% van het Data Science werk waar iedereen het over heeft. Dit is op zich een specialistisch gebied waar Hendrikx ITC in gespecialiseerd is.

Wil je meer weten over hoe “ruwe data” geschikt wordt gemaakt voor Data Science?

Op woensdag 4 november van 11.00 – 12.00 uur organiseert Hendrikx ITC een webinar over dit onderwerp. Meld je aan bij: aanmelding@hendrikx-itc.nl