Our solution

Samenwerking

Hendrikx ITC & IT Security Tilburg

De kans is groot dat u Hendrikx ITC en IT Security Tilburg wel eens naast elkaar heeft zien staan. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de relatie tussen beide.

IT Security Tilburg is in 2021 opgericht door Ad Hendrikx en Frans Pijnenborg. Het is ontstaan als een samenwerkingsverband tussen Hendrikx ITC en DPO Partner. Zowel Frans Pijnenborg als Ad Hendrikx zagen een toenemend aantal bedrijven dat het doelwit is van cybercriminelen. Als antwoord op deze alarmerende toename besloten zij de krachten te bundelen en te starten met IT Security Tilburg.

 

Wat biedt IT Security Tilburg?

Op het gebied van IT-beveiliging en de preventie van cybercriminaliteit zijn er vaak gevaren vanuit twee invalshoeken.

Eén invalshoek is kwetsbaarheden in software. Met de kennis van Hendrikx ITC op het gebied van softwareontwikkeling, dataverzameling, dataopslag en dataverwerking wordt waarde toegevoegd aan het oplossen van (software)kwetsbaarheden nadat deze door IT Security Tilburg zijn gescand. geavanceerde kwetsbaarheidsscan. Op die manier kunnen klanten vertrouwen op een professioneel IT-bedrijf om hen te helpen bij het oplossen van openstaande problemen en om veilig te blijven en cybercriminaliteit te voorkomen.

De andere invalshoek heeft vaak te maken met privacy, informatiebeveiliging en vertrouwen. Bedrijven werken meer digitaal verbonden dan ooit tevoren en lopen dus een hoger risico op cybercriminaliteit. DPO Partner is gespecialiseerd in de bescherming van persoonsgegevens en organisatorische optimalisaties. Hierbij kan het gaan van de uitvoering van een privacy-beleid voor werknemers tot advisering over de opslag van persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie.

Dankzij de gecombineerde kracht van de bedrijven is, IT Security Tilburg in staat om organisaties te helpen grip te krijgen op hun IT Security.

Klinkt het goed?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!