Our solution

Software Test

Organisaties die succesvol willen zijn in de huidige dynamische omgeving hebben een hoge mate van wendbaarheid nodig om de snel veranderende behoeften van klanten bij te benen. Daarom is het van cruciaal belang de verschillende functies binnen een organisatie op elkaar af te stemmen. De vereiste veranderingen moeten snel, veilig en accuraat worden doorgevoerd.

Het is om deze reden dat Hendrikx ITC zowel Agile als DevSecOps software ontwikkelingsprocessen toepast om software van hoge kwaliteit in snelle sprints te leveren.

IT Solutions Tilburg - Hendrikx itcw werk19 1000x615 1

Hulp nodig bij het testen van software?

Software testen is als een tweede natuur voor ons. Wij implementeren nooit software zonder deze eerst te testen omdat kwaliteit belangrijk is. Wij helpen je graag met het testen van software.

Dit varieert van het opsporen van bugs en het herstellen van fouten tot het testen op andere problemen in de software. Laat ons weten welke problemen je ervaart en wij zullen de oplossing vinden.

  Kwaliteitssoftware in 3 stappen

  Kwaliteit is een van onze zes kernwaarden. Wij garanderen softwarekwaliteit door te werken met bewezen ontwikkelingsprocessen zoals CI/CD/CT-pipelines.

  CI, CD, en CT zijn de 3 grote C’s van Agile Software Ontwikkeling. CI staat voor Continuous Innovation, CD voor Continuous Development, en CT voor Continuous Testing.

  Dit principe maakt het mogelijk om op hoge snelheden consequent code implementaties af te leveren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Als je meer wilt weten over onze processen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Nooit meer ongeteste software?

  Op zoek naar hoogopgeleide software engineers om de software te testen? Bij Hendrikx ITC kun je rekenen op een professionele partner. Neem contact op en wij helpen je graag verder.