Webinar Traffic Congestion Prediction

Hendrikx ITC organiseert ons nieuwste Webinar op donderdag 25 maart van 11:00 - 11:30, waar we het zullen hebben over Traffic Congestion Prediction.

Het beheersen van de prestaties van uw telecomnetwerken kan een uitdaging blijken vanwege verkeerscongestie. Door de oorzaken van verkeersopstoppingen te ontdekken, of nog beter, te kijken naar de mogelijkheden om verkeersopstoppingen te voorspellen, kunt u uw KPI’s stabieler houden. Het zal u ook helpen uw klanten tevreden te houden. U wilt immers uw huidige SLA-niveau behouden en uw klanten een betere betrouwbaarheid van uw prestaties bieden.

Om u te helpen meer inzicht te krijgen in het probleem van verkeersopstoppingen, zullen wij de definitie van verkeersopstoppingen toelichten. We zullen wat licht werpen op data science projecten met CRISP-DM en wat van onze ervaring delen met probleem framing (regressie of binaire classificatie). We bespreken ook de onderwerpen voorspelling op lange en korte termijn, feature selectie, omgaan met onevenwichtige datasets, en celclustering op basis van type.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om je gratis aan te melden. U kunt zich inschrijven via onze website door hier te klikken, of u kunt onze evenementpagina op LinkedIn bezoeken en ons laten weten dat u deelneemt aan ons Webinar over de voorspelling van verkeerscongestie.

We kijken er naar uit u te zien op 25maart!